Djurgården Fotboll önskar Gott nytt år!

Vi firar in det nya året genom att slå nytt rekord med 20483 medlemmar i DIF Fotboll och passar samtidigt på att rikta ett stort tack till hela den fantastiska Djurgårdsfamiljen för det gångna året.

Ett nytt spännande fotbollsår väntar runt hörnet laddat med bubblande drömmar och förväntningar om nya blårandiga framgångar. En säsong där herrarna tar sikte på en ny allsvensk toppstrid och spel i Conference League samtidigt som damerna laddar för en säsong där blicken riktas uppåt i tabellen med en trupp spetsad med en mängd nya intressanta spelare.

Dessutom går vi in i 2022 med fler medlemmar än någonsin tidigare i DIF Fotboll. 20483 medlemmar lyder det nya rekordet och utöver det är närmare 9000 säsongskort sålda redan nu för herrarna medan säsongskortsförsäljningen för damerna tickar på i stadigt takt mot en stark siffra. Vi växer så det knakar helt enkelt - vilket även gäller vår ungdomsverksamhet - och det ska vi fortsätta att göra under det kommande året.

Därmed önskar vi ett riktigt gott nytt år till er alla och hoppas även på ett friskt nytt år så att vår fantastiska publik kan vara på plats på läktarna. Vi ses på Tele2 Arena och Stadion under 2022!

Senaste nytt
Fler nyheter