Efter DIF:s initiativ - stort intresse bland vårdanställda

Djurgården räknar med över 2000 personer via Vårdförbundet till de två aktuella hemmamatcherna i oktober.

Under sensommaren erbjöd Djurgården Fotboll medlemmarna i Vårdförbundet en välförtjänt andningspaus i vardagen, en stund att glädjas tillsammans med sina nära och kära efter över 18 månaders hårt arbete med pandemins åverkningar. Intresset var högt och anmälningarna lät inte vänta på sig.
- Vi räknar med över 2000 personer, fördelade mellan hemmamatchen mot Kristianstad på Stadion nu på lördag och mot Kalmar FF på Tele2 Arena den 23 oktober, berättar Tomas af Geijerstam, ansvarig för biljetter och arrangemang på Djurgården Fotboll.

Medlemmarna kommer från hela Stockholm och representerar en stor del av vårdsektorn. På Stadion sitter medlemmarna från Vårdförbundet och deras familjer på långsidan och på Tele2 Arena på övre norra etage.
 
Intresset för serieledarna Djurgården är stort överlag just nu. 17 077 biljetter är i skrivande stund (läs torsdag morgon 14 oktober) sålda.
- Nedre etage på kortsidan där klacken står är slutsåld och över klacketage har ett fåtal platser kvar, säger Tomas af Geijerstam som rekommenderar att boka in sig på Familjeläktaren.
- Där finns många bra platser kvar på övre etage.

 

Bekanta ansikten

Nytt för hemmamatchen mot Elfsborg är att säsongskortsinnehavare nu kan återvända till sina ordinarie platser, och sitta med sina bekanta bänkgrannar igen. Senaste gången det tilläts, innan pandemin slog till, var hemma mot Örebro SK 2019. Ett i stort sett fullsatt Tele2 Arena kokade och sprudlade då i gult, rött, blått och guld.
- Den stora publiken kommer skapa en inramning som är något extra. Det här har vi längtat efter, säger Tomas af Geijerstam.

Publik hemma på Tele2 Arena. Foto: Johan Sahlén

Till matchen mot Kalmar FF senare samma vecka är över 15 000 biljetter sålda och en extra familjeläktare har öppnats upp. Innan matchen kommer DIF Padel att finnas på plats utanför arenan.
 
Varmt välkomna på Djurgårdens kommande hemmamatcher!

Köp biljetter till herrmatcherna här.

Köp biljetter till dammatcherna här.

Senaste nytt
Fler nyheter