Företag

Inför Djurgården - Östersund

  • Herrar
  • A-lag
  • 19 mars 2021

Djurgården spelar träningsmatch i avvaktan på den uppskjutna cupsemin och välkomnar Östersund för ett nytt besök på Tele2 Arena.

DJURGÅRDEN - ÖSTERSUND
Lördag 20 mars kl. 13:00, Tele2 Arena (spelas utan publik).

Matchen visas på discovery+ 
Använd denna länk när du beställer matchen så får Djurgården ekonomisk kickback.

Truppstatus

Följande spelare är inte tillgängliga för spel på lördag, enligt naprapat Kalle Barrling: Erik Berg, Axel Wallenborg, Isak Hien, Melker Jonsson, Jacob Une Larsson, Albion Ademi, Haris Radetinac, Jesper Nyholm, Kalle Holmberg och Peter McGregor.
 

Spaningar 

  • Repris mot Östersund men denna gång i mindre skarpt läge.
  • Coronasituationen i Hammarby gör att semifinalen i cupen spelas först den 4 april. Viktigt att hålla laget på tårna fram tills dess.
  • Ladda för matchen med eftersändningen av fredagens träning, klicka här för att kolla.

Thomas Lagerlöf inför matchen:
– Det blir ju lite så att de här två matcherna som kommer mot Östersund och Degerfors blir som en del av en tuff träningsvecka med matchspel vid två tillfällen. Alla spelare som är friska ska förhoppningsvis få en del speltid, de som ligger lite längre fram fysiskt tål lite tuffare belastning och kan spela lite mer medan de som är på väg tillbaka från skador och sjukdom spelar lite mindre. Vi ska få till bra lag i bägge matcherna men det kommer ändå vara lite varierade uppställningar där många kommer att dubblera och spela i båda  matcherna.

Om Östersunds FK

  • Förlorade cupmötet förra helgen och säkerligen sugna på revansch nu.
  • Stark defensiv i gruppspelet av cupen med noll insläppta mål.
  • Kom på 13:e plats i Allsvenskan förra året.

Thomas Lagerlöf om Östersund
– Det ligger ju nära i tiden eftersom vi mötte dem i förra helgen och vi förväntar oss något liknande, så mycket spelare har de ju inte att de kan byta ut hela laget. Men precis som för oss har de säkert någon eller några spelare på väg tillbaka som de kan släppa in. Som vi såg senast är de ju ett hårt arbetande lag och ärliga i sin approach till matcherna. De bjuder inte på något i onödan och har ganska mycket spets. Sedan räds de inte för att ändra formation under match, som vi också såg sist, där de bjöd på en hel palett av formationer. Så det blir bra träning för oss att lära oss att hantera olika matchbilder.

Senaste nyheter

Relaterat