Inför U21 Djurgården - GIF Sundsvall

Det blir ett ungt Djurgården som tar sig an GIF Sundsvall på Kaknäs kl. 14.00 i onsdagens U21-match.

U21-allsvenskan rullar vidare med säsongens näst sista seriematch när GIF Sundsvall gästar Kaknäs på onsdag kl. 14.00. Med tanke på att A-laget spelar allsvensk match mot Degerfors samma kväll blir det ett lag med enbart akademispelare som ställer upp för match, enligt vikarierande U21-tränare Joel Riddez som leder laget på onsdag.
– Det blir en PA19-stämpel på matchen för vår del i och med att A-laget spelar mot Degerfors på kvällen. Vi har synkat med Sundsvall och de kommer också med sitt U19, kryddat med en del A-lagsnamn. Det kommer att bli en intressant och tuff utmaning för oss eftersom Sundsvall är ett starkt lag och har en bra juniorverksamhet i åldrarna 16,17 och 19. Vinner vi matchen så har vi möjlighet att gå till slutspel som gör att vi kan få ännu fler bra matcher i höst. Så vi går som alltid för seger, säger Joel som matchar laget därefter.
– Vi spelar med de som vi tycker är bäst i vår akademi och kommer att gå runt på de spelare vi behöver eftersom det är mycket matcher i U19-serierna. Men vi ser det fortfarande som ett steg uppåt för alla våra spelare att spela U21, oavsett vilka lag vi möter. De ska känna att det är närmaste dörren till A-laget och vi försöker att vara så lika A-lagets spelsätt som vi kan.

Truppen till matchen hittar du i matchrutan i artikeln. Målrapportering sker via Twitter och matchrapport följer på dif.se.