Johan Andersson klar för GAIS

Färden går västerut för den 25-årige högerbacken som därmed tackar för sig i DIF.

Ytterbacken Johan Andersson kom till Djurgården från Sirius inför säsongen 2018. Konkurrenssituationen i laget var knivskarp omgående och även om det blev begränsat med speltid krigade Johan på hårt hela tiden och bidrog till laget, inte minst genom sin positiva inställning som höjde humöret på Kaknäs.

Under 2019 blev det sedan en utlåning till Karlstad BK och därefter följde en säsong med GIF Sundsvall i Superettan under 2020 där det blev 26 matcher och ett mål. Nu väntar en ny fotbollstillvaro i Göteborg när Johan nu tackar för sig och går till GAIS.
– Det ska bli skitkul att påbörja en ny resa och det känns bara positivt att få starta om på nytt i GAIS. Så jag vill passa på att tacka alla spelare, ledare, supportrar och alla inom Djurgårdsfamiljen för den här tiden som har varit. Jag har mött väldigt många härliga människor under min tid i Djurgården men nu väntar som sagt ett nytt kapitel, sammanfattar Johan.

För sportchef Bosse Anderssons del tackar han av Johan för hans tid i föreningen och lyckönskar inför framtiden.
– Johan var tidigare utlånad till Sundsvall men nu övergår han permanent till GAIS, där vi har gjort ett avslut med Johan och nu går vi skilda vägar. Så vi vill tacka Johan för hans insatser i Djurgården och önskar honom ett stort lycka till framöver i GAIS, säger Bosse.

Senaste nytt
Fler nyheter