Medlemmar kan köpa biljetter till DIF-Häcken från onsdag 14:00

Utökad kapacitet på Tele2 Arena ger förtur till våra medlemmar att från och med onsdag den 28 juli inhandla biljetter till nästa hemmamatch.

I takt med att restriktionerna lättar ökas publikkapaciteten upp på Tele2 Arena och inför nästa hemmamatch mot BK Häcken den 1 augusti kommer 9259 åskådare att kunna släppas in på arenan. Det innebär att när våra 8400 säsongskortsinnehavare bokat sina platser – där rådande semestertider sannolikt kan bidra till ett visst bortfall – kommer det att finnas biljetter kvar till försäljning som släpps på onsdag 28 juli kl. 14.00 till alla medlemmar i DIF Fotboll.

I nuläget är vi en bra bit över 17 000 medlemmar - med ett nyslaget medlemsrekord på 17632 medlemmar i juni - så det lär finnas ett stort intresse för biljetterna och det är först till kvarn som gäller. Varje medlem kommer att få förtur att köpa fyra biljetter till matchen fram tills att det är slutsålt

För dig som ännu inte är medlem i DIF Fotboll kan det i så fall vara läge att bli det nu, där förtur till attraktiva biljettsläpp (exempelvis derbyn och Svenska Cupen) är en av många fördelar tillsammans med t.ex:

- Två nummer av medlemstidningen Djurgårdaren hem till brevlådan.

- Regelbundna nyhetsbrev

- Medlemspriser på souvenirer

- Inbjudan till medlemsaktiviteter

- Tillträde och rösträtt vid årsmötet samt inbjudan till informationsmöten om den löpande verksamheten.

Klicka här för att bli medlem eller läsa mer om de olika medlemskategorierna där det kan vara på sin plats att tipsa om Familjemedlemskap för 600 kr per år. Ett bra val som inkluderar hela familjen som gör inhandlandet av biljetter till matchen både smidigt och flexibelt om man vill inkludera vänner och närstående.

Vänligen notera att du behöver teckna medlemskap senast måndag den 26 juli kl 23.59 för att kunna få förtur för att köpa biljetter till DIF-Häcken.

Senaste nytt
Fler nyheter