Patrik Lilliestierna var först ut att köpa säsongskort

De tre säsongskort på sektion B327 som Patrik Lilliestierna köpte under fredagen blev de första sålda säsongskorten inför säsongen 2022.

Under fredagsförmiddagen öppnade försäljningen av säsongskort till dam- och herrsäsongen 2022. Det allra första genomförda köpet stod Patrik Lilliestierna för, när han köpte tre säsongskort till herrarna åt sig och sina vänner klockan 10:04.
– Jag hade tagit på mig att fixa säsongskorten till mina kompisar så det var lika bra att göra det direkt vid släppet, säger han.
 
Vilka går du med på matcherna?
– Jag och en kompis har haft säsongskort ihop väldigt länge och så har vi börjat gå mycket med en tredje person också som nu köpte säsongskort med oss, så det blev ett till inför nästa säsong.
 
Men Patrik är ingen förstagångsköpare. Han har haft säsongskort i många år, men i år ville han byta plats på arenan och fick därför vänta till släppet av nya säsongskort istället för att förlänga sina befintliga platser.
– Anledningen till att vi byter plats är egentligen perioden i början av säsongen med publikrestriktioner. Då kunde man ju välja olika platser när man bokade sin plats till respektive match så vi testade den östra långsidan och kände att vi ville sitta där istället.
 
Vad är det bästa med att ha säsongskort?
– Förutom att man vet att man har plats på alla hemmatcher så gillar jag att man har just samma plats varje gång. Sen är det så att nu när man har blivit några år äldre så är det sociala en stor grej också. Jag och kompisen bor en bit från varandra och man har annat som tar upp tid i livet så man ses inte lika ofta som man gjorde förut. Då är matchdagarna en jäkla bra garant för att men träffar sin polare åtminstone varje gång det är match.

Hur ser en perfekt matchdag, säg lördag, ut för dig?
– Då möts vi upp några timmar innan och går och käkar och tar någon öl, och sen brukar vi gå till en av italienarna i Johanneshov där vi är stammisar och ta någon öl till innan vi går till matchen, om det är fotboll eller hockey.
 
Du har säsongskort på båda?
– Självklart!

Köp säsongskort du också! All information du behöver hittar du här. Varmt välkommen till säsongen 2022!
Vid frågor kontakta oss på [email protected]

Senaste nytt
Fler nyheter