Tack för den här tiden Kim Sundlöv

Efter 74 matcher i den blårandiga tröjan väntar ny klubbadress för KIm.

Försvararen Kim Sundlöv kom till Djurgården från Sundsvall inför säsongen 2015 och blev en viktig del i den blårandiga defensiven där hon sedan dess gjort 74 damallsvenska matcher i den blårandiga tröjan och två mål.

Dessvärre åkte Kim på en tuff korsbandsskada som spolierade hela 2019 och först en bra bit in på 2020 var hon tillbaka i spel där hon lånades ut till Sandviken i Elitettan. Så även om de sista säsongerna inte blev som det var tänkt är det Kims fina insatser i den blårandiga tröjan innan dess som vi kommer att minnas och hennes tuffa och resoluta spelstil i klassisk järnkaminstradition.

För sportchef Jean Balawos del tackar han av Kim för hennes prestationer och långa tid i föreningen med lyckönskningar inför nästa steg i karriären.
– Självklart är det här inte det slut som vi hade velat ha för Kim som har gett oss otroligt mycket under sin tid i Djurgården. Hon fick 2019 förstört på grund av skador och sedan försökte vi få igång henne med en utlåning till Sandviken för både hennes och Djurgårdens bästa. Jag önskar henne all lycka till i framtiden och hoppas att våra vägar korsas igen, summerar Jean.

Kim tackar å sin sida för tiden i DIF på följande sätt:


Senaste nytt
Fler nyheter