Tre DIF-spelare till P17-landslagets samling

Jacob Bäckström, Alexandros Garcia Tsotidis och Victor Säfsten är kallade till lägret på Öland den 9-13 augusti.

Djurgården har tre spelare på plats under P17-landslagets samling på Öland den 9-13 augusti 2021. Jacob Bäckström, Alexandros Garcia Tsotidis och Victor Säfsten, samtliga födda 2004 och hemmahörandes i DIF PA19, finns på plats på lägret under ledning av välbekante Johan Palm - som till vardags tränar DIF PA19 och även är assisterande tränare i svenska P17-landslaget.

Ett fint kvitto för pojkakademichef Christian Krigström Gentile.
– Som alltid är det kul när våra spelare får möjlighet att vara med på samlingar med stads- och landslag. Just de här spelarna har under slutet på förra och inledningen av den här säsongen visat fina kvaliteter och vi är glada över att de nu får chansen i en samling igen.
– Det är tre olika typer av spelare som är kallade. Victor är mittback med fina offensiva kvaliteter, Jakob en hårt arbetande och teknisk spelare som klarar av både position på centrala mittfältet och ytterbackpositionen och Alexandros som är en utpräglad forwardstyp, snabb i djupled och duktig i situationer när motståndarnas mål. Med dem är också Johan Palm, som redan tidigare varit med på samlingar med ungdomslandslag, och det är kul att han får möjlighet att vara med på ytterligare ett uppdrag, det ger akademin en uppdaterad bild av hur ungdomslandslagen jobbar vilket vi tar med tillbaka för att fortsätta utveckla vår egen verksamhet, sammanfattar Christian.

 

Senaste nytt
Fler nyheter