Välkommen på Akademicamp med DIF och Båstads GIF

Vecka 30 erbjuder vi professionell fotbollsutbildning på Örebäcksvallen i Båstad, ledd av våra välutbildade instruktörer från Djurgårdens akademiverksamhet.

ANMÄL DIG HÄR.

I sommar ges en möjlighet till att delta i en akademicamp i en ny och trivsam miljö på Örebäcksvallen i Båstad. Hit välkomnar vi spelare som har en vilja att utvecklas, ett bra fokus och givetvis ett stort intresse för fotboll. I campavgiften ingår ett träningskit från adidas (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska) och mellan träningspassen serveras mellanmål och lunch.

Våra camper riktar sig till tjejer och killar födda 2006–2011 och alla spelare är välkomna, oavsett klubbtillhörighet. Vi försöker att dela in deltagarna i homogena grupper utifrån ålder, kunskap och ambition.

Akademicampen pågår mån-tors och består av sammanlagt tolv träningspass. Samtliga träningspass är strukturerade och ledda av Djurgårdens akademitränare. Dagen pågår mellan kl. 09:00-15:00 med pauser för mellanmål och lunch. Ledare finns på plats mellan kl. 08:30-15:30.

Avgiften är 3200:- och betalas till BG-nummer 342-8893 i samband med anmälan. Ange spelarens namn och den vecka deltagandet gäller + Båstad i betalningen  (ex. Sara Larsson v30 Båstad). Först då betalningen är genomförd är anmälan komplett.

Eventuell avbokning sker minst en vecka före campens start och vi debiterar en administrationsavgift på 300:-.

Klicka här för att anmäla och vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på [email protected]
Varmt välkomna!

Senaste nytt
Fler nyheter