Elliot Käck har genomgått en operation

”Jag får använda den här perioden till att bygga upp mig själv och förhoppningsvis komma tillbaka starkare”, säger Djurgårdens backkämpe.

Sedan en tid tillbaka har Elliot Käck saknats både i träning och i matchtruppen. Detta på grund av en skadeproblematik som han dragits med under en period och som nu krävt en operation, enligt Djurgårdens naprapat Kalle Barrling.
– Elliot har haft problem under en tid och vi kom till det läget att vi måste gå in och åtgärda det. Ingreppet har nu  genomförts av vår läkare Håkan Nyberg och vi kommer att gå ut med mer detaljer om prognosen för Elliots återkomst längre fram när vi vet mer, förklarar Kalle.

För Elliot själv innebär det en kommande period utanför planen och även om det aldrig är roligt att vara vid sidan var det samtidigt en nödvändig åtgärd, enligt Elliot själv.
– Jag har haft problem med knäet under en längre period och det mynnade ut i att det krävs en operation för att det ska bli bra igen. Så det var skönt att allt gick bra och med den här operationen hoppas jag kunna komma tillbaka och spela fotboll smärtfritt för att kunna bidra till Djurgården igen. Jag känner att jag inte riktigt har kunnat göra mig själv rättvisa den senaste tiden och nu får jag använda den här perioden till att bygga upp mig själv och förhoppningsvis komma tillbaka starkare.

Senaste nytt
Fler nyheter