Kallelse till årsmöte i Djurgården Fotboll

Torsdagen den 10 mars klockan 18:00 är det dags för årsmöte i Djurgården Fotboll.

Nytt år innebär nytt årsmöte, men dessvärre också fortsatta restriktioner som vi behöver förhålla oss till i vårt val av genomförande av årsmötet. Datum och tid är emellertid spikat, så notera den 10 mars klockan 18:00 i din kalender, medan vi ber att få återkomma om plats längre fram – via mejl till alla medlemmar samt på DIF.se.

Motioner till årsmötet kan väckas av enskild medlem, vara skriftliga och skall vara styrelsen tillhanda senast den 17 februari. Styrelsen ska enligt våra stadgar yttra sig över inkomna motioner och publicera yttrandet på DIF.se senast tre dagar före årsmötet. Skrivna motioner skickas till [email protected].

Att tänka på inför ditt deltagande på årsmötet
Kom ihåg att ta med dig legitimation samt ditt medlemskort i Djurgården Fotboll. Alla som är 18 år eller äldre har rösträtt. Rösträtten får inte utövas genom ombud.

För att underlätta i arbetet och logistiken med årsmötet får du gärna föranmäla ditt intresse HÄR.

Datum: Torsdagen den 10 mars
Tid: 18:00
Plats: Stockholm, exakt plats kommuniceras senare

En summering av årsmötet kommer att publiceras i efterhand på DIF.se. Eventuell direktsändning av mötet, och därmed även möjlighet att se det i efterhand, kan bli aktuell – då endast med inbjudan till medlemmar i Djurgården Fotboll.

Är du inte medlem i Djurgården Fotboll? Gör som 20 483 andra och bli det HÄR

HÄR kan du ta del av Djurgården Fotbolls stadgar.

Djurgården Fotboll reserverar sig för att årsmötet kan skjutas på tiden om rådande pandemi i samhället inte tillåter ett genomförande. Vi kommer i sådana fall att återkomma om det i våra kanaler. Våra medlemmars hälsa är A och O för oss. Vi kommer alltid arbeta för smittsäkra evenemang, möten och tillställningar.

Senaste nytt
Fler nyheter