Lottningen av biljetter till bortamatchen mot Rijeka genomförd

I går kväll klockan 23:59 stängde tidsfristen för när du kunde ansöka om att köpa biljett till bortamatchen den 21 juli mot HNK Rijeka i Kroatien. Nu är lottningen genomförd.

Reglerna i Conference League gör gällande att minst 5% av arenans kapacitet måste allokeras till bortalagets supportrar. För matchen mot HNK Rijeka innebär det att Djurgårdens tilldelade sektion på bortamatchen mot HNK Rijeka har 412 biljetter. Djurgården har försökt att få fler biljetter än så, men har inte nått någon framgång gällande det.

Under torsdagen genomförde vi en lottning bland de ansökningar om att köpa biljett som kommit in och vi har skickat ett mejl till de personer som nu har möjlighet att köpa en biljett. OBS! Kolla mappen "Övrig e-post" samt Skräppost eller liknande, beroende på vilken klient du använder, så att du inte missar mejlet.
I händelse av att du som fått chansen att köpa en biljett tackar nej till det har vi en reservlista på personer som då kommer att kontaktas. En lista som även den är framlottad. 

Under lottningen hade vi såväl en intern kontrollant från Djurgården Fotboll samt en extern kontrollant från Järnkaminerna representerade. 

En vecka senare, torsdagen den 28 juli, är det dags för returmötet på vår hemmaplan. Biljetterna till den matchen finns att köpa här från och med i dag, torsdag, klockan 14:00. Se till att köpa biljett redan nu för att säkra så bra plats som möjligt! Under veckan har våra medlemmar och säsongskortsinnehavare haft möjlighet till förköp så det börjar sälja slut på en del sektioner redan nu. 

Senaste nytt
Fler nyheter