NordVPN - Stolt ny partner till Djurgården Fotboll

NordVPN är glada och stolta över att tillkännage ett nytt samarbete med Djurgården Fotboll.

NordVPN, världens mest avancerade leverantör av virtuella privata nätverk (VPN) blir klubbens officiella partner och kommer att samarbeta med Djurgården Fotboll för att erbjuda fans och supportrar robusta internetsäkerhetslösningar för sina enheter.
– Vi är mycket glada och stolta över att NordVPN har beslutat att inleda ett samarbete med Djurgården Fotboll. NordVPN utvecklar och tillhandahåller tjänster som ökar internetsäkerheten på ett sätt som är mycket pålitligt och innovativt. NordVPN är vana att samarbeta med stora och framgångsrika klubbar som leder utvecklingen inom sina områden och att de inleder ett samarbete med oss ​​är såklart ett kvitto och en kvalitetsstämpel på vårt arbete, säger Daniel Malmgren, affärsområdeschef på Djurgården Fotboll.

Se NordVPNs erbjudande här.

Detta partnerskap kommer också att syfta till att utöka supportrarnas kunskap om de potentiella riskerna som finns med att använda osäkra nätverk och vikten av att nyttja krypterad internetanslutning för att säkerställa onlinesäkerheten.
– Vi är hedrade och stolta över att inleda vårt partnerskap med Djurgården Fotboll, en fantastisk klubb som vi är stora supportrar till. Vi är säkra på att detta partnerskap kommer skapa en utökad medvetenhet om cybersäkerhet och dess betydelse i vårt snabba, omedelbart uppkopplade samhälle. Vi ser fram emot att inom kort kunna erbjuda Djurgården Fotbolls supportrar och medlemmar specialerbjudanden för att de ska kunna vara tryggt, säkert och kostnadseffektivt uppkopplade säger Laura Tyrell, PR-chef på NordVPN.
 
NordVPN är ett användarvänligt verktyg för cybersäkerhet och sekretess online. Man erbjuder några av de mest prisvärda lösningarna på marknaden och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för nya kunder. Man har idag över 14 miljoner användare och NordVPN:s infrastruktur innefattar fler än 5 000 servrar i 59 länder över hela världen. NordVPN är dessutom känt som den snabbaste VPN-lösningen på marknaden och är den första VPN-leverantören som granskas av en tredje part för no-logs-policyn.  
Nyligen har NordVPN ytterligare befäst sin position som marknadsledare inom cybersäkerhet med lanseringen av Threat Protection, som är integrerat i NordVPN-appen. Funktionen erbjuder omfattande säkerhet mot cyberhot genom att blockera spårare, nätfiskeförsök, påträngande annonser, skadliga webbplatser och infekterade filer.
 
NordVPN ger sina användare möjligheten att vara privata online, surfa säkert på Internet och tryggt kunna komma åt personlig information eller arbetsfiler. Verktyget scannar dessutom av för att se om konton associerade med användarens e-postadress har läckts via andra onlinetjänsteleverantörer. Användare kan med hjälp av NordVPN:s verktyg skydda upp till sex olika enheter. Verktyget är extra viktigt och användbart under internationella resor.
 
Om NordVPN
NordVPN är världens mest avancerade VPN-tjänsteleverantör och företagets verktyg används av miljontals internetanvändare över hela världen. NordVPN tillhandahåller dubbel VPN-kryptering och Onion Over VPN och man garanterar integritet med noll spårning. En av produktens nyckelfunktioner är Threat Protection, som blockerar skadliga webbplatser, skadlig programvara, spårare och annonser. NordVPNs tjänst är mycket användarvänlig och en av de mest prisvärda på marknaden. NordVPN har över 5 000 servrar i 60 länder över hela världen. För mer information: nordvpn.com/sv.

Senaste nytt
Fler nyheter