Nytt medlemsrekord

Djurgården Fotboll fortsätter att växa i stadig takt och nu är vi över 21K-gränsen med 21 056 medlemmar som den nya toppnoteringen.

Säsongen 2012 noterade Djurgården Fotboll ett medlemsrekord på 11 769 medlemmar. Tio år har gått sedan dess med kontinuerligt uppgående siffror och efter SM-guldet 2019 hade medlemsantalet ökat till 15 703. Under de två följande årens pandemi steg siffrorna ytterligare och nu har Djurgården Fotboll passerat 21 000 medlemmar.

Att bli medlem har blivit en självklarhet och det finns ju uppenbara fördelar. Tio procents rabatt i Djurgårdsbutiken och inte minst förtur till biljettsläpp, för att nämna några. Närmast ligger ju förturen till årets första hemmaderby som spelas mot Hammarby söndag 3 juli kl. 15:00 på Tele2 Arena och alla som är medlemmar eller tecknar medlemskap innan 17 maj 23:59 kommer att få förtur till biljetter. Utöver det väntar även Europaspel i sommar där våra medlemmar givetvis kommer att ha förtur till biljetter.

För att fira att vi passerat 21 000 medlemmar kommer vi att skicka ut ett biljetterbjudande på familjeläktaren till matchen mot Varberg söndag 29 maj 15:00.
Rekordnoteringen är ännu ett kvitto på det fantastiska engagemang som finns runt vår förening och tillsammans ska vi se till att Djurgårdsfamiljen fortsätter att växa. Om alla medlemmar övertalar en djurgårdare att bli medlem kommer vi att slå nya medlemsrekord flera gånger under 2022, så låt oss fortsätta full fart framåt!

Klicka här för att bli medlem om du ännu inte är det.
 

Senaste nytt
Fler nyheter