Resultat från de senaste matcherna.

Här nedan hittar du resultaten samt summering av respektive lags tränare

P19 Allsvenskan

IFK Norrköping - Djurgården 2-0 (0-0)

"Matchen var relativt jämn men där Norrköping skapade fler målchanser över 90 minuter och där vi hade svårt att etablera längre anfall på deras planhalva, främst på grund av att vi spelar bakåt för ofta vilket inte alltid fyller den funktion vi vill. Vi har egentligen endast en period i matchen vi är nöjda med, första 15 i andra halvlek men det är just i slutet av den perioden Norrköping tar ledningen via en kontring.

Det slutar med 2–0 till Norrköping och vi tar med oss alla erfarenheter av matchen och siktar på att göra en bättre prestation borta mot IFK Göteborg."

P17 Allsvenskan Norra

IFK Lidingö - Djurgården 1-3 (0-2)
Mål DIF: Kalipha Jawla, Saade Moshin,Tom Dahlin

"Vi började med att slå fjolårets P16 mästare GIF Sundsvall med uddamålet för att därefter vinna borta mot IFK Lidingö.

Djurgården - IFK Stocksund 5-1 (3-0)
Mål DIF: Lucas Zetterberg 3, Linus Lenerius, Devin Larsson

Tredje segern blev en tidig seriefinal mot IFK Stocksund som inför mötet hade vunnit mot både BP och Hammarby. Vi rivstartar med tre snabba mål av Lucas Zetterberg som gör ett hat-trick 19 minuter in i matchen och slutsiffrorna skrevs till 5–1 på Hjorthagen där DIF alltid är starka. En imponerande insats mot en bra motståndare."

P16 Nationell Grupp 4

Älvsjö - Djurgården 0-5 (0-3)
Mål DIF: Marcus Lindgren 2, Kristijan Georgevski, Philip Yarar, Jonathan Ernerot

"En match med annorlunda förutsättningar till väder och plan, cred till Älvsjö AIK som lyckades få planen i spelbart skick.

En match som vi direkt tar tag i med ett högt bolltempo, skapar ett par målchanser kort efter avspark vilket ger oss energi att fortsätta trycka på och som resulterar med en 3–0 ledning i halvtid. Andra halvlek startar vi något svagare men äter oss tillbaka in i matchen och leder med 5–0 efter 70 min.

Vi gör många bra saker efter våra principer och arbetssätt, viktigt att hålla nollan, vilket alltid är en målbild inför varje match. Ska jag vara petig så önskar jag att vi hade varit mer effektiva framför mål och gjort ett par mål till."

Djurgården - Hanviken 3-1 (1-1)
Mål DIF: Mikael Malkoun 2, Youssef Gharbi

"Match två spelades mot Hanviken på Kaknäs. Efter två raka vinster mot Kallfors och Älvsjö tog vi emot Hanvikens SK hemma på Kaknäs.

Vi visste om att Hanviken är ett organiserat lag som inte bjuder på mycket yta vilket skulle ställa höga krav på tålamod i vårt anfallsspel. Vi ville ha ett högt bolltempo  samtidigt som vi behövde utmana motståndarnas försvarslinjer,  vilket vi lyckas ganska bra med och går in i halvtid med 1-0 ledning.

Hanviken kvitterar ganska snabbt efter halvtid vilket var en missräkning. Dock reagerat vi bra på målet och fortsätter att trycka för ett ledningsmål som kommer i mitten av andra halvlek som sedan utökas till 3-1.

En mogen prestation både individuellt och som kollektiv."