Vi söker Administrativ koordinator till Flickakademin

DIF accelererar satsningen på Flickakademin inför 2023 och söker en administrativ koordinator till verksamheten.

Den Administrativa koordinatorn arbetar tillsammans med Akademichef, huvudtränare och lagens respektive lagledare i akademin för att planera, genomföra och följa upp aktiviteter och behov som lagen har i verksamheten.

Den administrativa koordinator överser kalendrar, planering, materialhantering och administrativa spelarfrågor för att tränarfunktionerna ska kunna fokusera på att utbilda spelarna.

Den administrativa koordinator har sin bakgrund eller är under pågående utbildning inom Sports Management och vill verka i en professionell klubb och miljö. Flickakademin är en perfekt miljö att lära sig den administrativa kravställningen som finns inom fotbollen idag, och en möjlighet, eftersom det är en ny roll, att kunna hjälpa till att sätta riktning på det administrativa arbetet och planeringen över tid för flickakademin.

Förutom att ingå i organisationen runt flickakademin kommer administrativa koordinatorn även lära känna och arbeta med erfarna och väldigt kunniga kollegor i den administrativa kanslipersonalen och motsvarigheten i pojkakademin.

Den administrativa koordinatorn ersätter inte lagledarens roll, som är ideella föräldrar, utan kompletterar och samlar arbetet som lagledarna gör.

Den administrativa koordinatorn förstår sammanhanget att vara i Djurgårdens flickakademi och är införstådd med positionen Djurgården strävar mot med verksamheten.

 

Vi söker följande egenskaper:

• Dedikerad uppdraget och föreningen

• Är en kommunikatör som är tydlig, pedagogisk och organiserad

• En stark förmåga att organisera administration för sig själv och andra, och vara förutseende

• Samarbetsbenägen, serviceinriktad och flexibel

 

Vi söker följande erfarenhet och utbildning:

• Utbildning, färdig eller pågående, inom sports management

• Meriterande att ha varit eller vara aktiv i en föreningsroll inom fotboll

• Stor datorvana – med goda kunskaper i Office

Tjänsten är en deltidsanställning på avtal med start i november 2023. 
Lön och förutsättningar efter överenskommelse.

Skicka din ansökan och intresse för rollen som administrativ koordinator till säsongen 2023 till [email protected] senast den 30 september.

Senaste nytt
Fler nyheter