Vi välkomnar Effektiv - För vinnare i arbetslivet

Effektiv blir ny huvudpartner för Djurgården Fotboll.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Effektiv lever nära marknaden och vill förstå sina kunders behov på djupet. Deras konsultchefer och medarbetare har gedigen kunskap och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. Det skapar trygghet för dig i jakten på rätt personal. Effektiv garanterar rätt person på rätt plats oavsett om det gäller att bemanna med ”Taktikinhyrda medarbetare” eller toppa laget med ”Strategianställda proffs”.

Effektiv startades egentligen på en fotbollsplan 2006. Efter en lång proffskarriär i bland annat Premier League och Allsvenskan stod Mathias Svensson på gräsplanen på Borås Arena med Elfsborg när de hade vunnit sitt första SM-guld på 45 år genom att i sista matchen vinna mot Djurgården med 1-0. På planen, fast i motståndarlaget, stod Mattias Jonsson numera en av delägarna i Effektiv Stockholm. Några år senare, 2013 föddes idén att ta all energi och erfarenhet från idrotten och omsätta den i affärsvärlden. Andra stjärnor som värvats in i Effektivlaget i Stockholm är bl.a. Marcus Allbäck och Gabriella Uddh. 

 Årets Rekryteringsföretag 

I våras blev Effektiv utsedd till Årets Rekryteringsföretag i Sverige av Recruitment Awards.
– En utmärkelse som bekräftar att vi redan nu gör många saker bra där erfarenheten från idrotten bland annat. hjälper oss sätta nya mål och bygga ännu starkare laguppställningar, menar Mathias Svensson vd och grundare av Effektiv 

Effektiv och Djurgården Fotboll sluter nu ett treårsavtal, där syftet är att bidra till Djurgården Fotbolls arbete och där man tillsammans skapar ett strategiskt partnerskap. Sponsring av idrottsföreningar är en viktig del av Effektivs verksamhet där samhällsengagemanget har blivit en hjärtefråga för bolaget och där man nu väljer att växla upp ytterligare genom huvudsponsorskapet i Djurgården Fotboll. Effektiv sponsrar i dagsläget över 150 föreningar och flera individuella idrottare, både inom bredd och elit. 
– Vi vill att ungdomar ska välja en idrott och ge dem en trygghet. På så sätt skapar vi rätt förutsättningar så att de i en framtid kan arbeta hos oss på Effektiv, fortsätter Mathias Svensson. 

Något som Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners Djurgården Fotboll, instämmer i.  
–  Att årets rekryteringsbolag väljer Djurgården Fotboll som sin naturliga samarbetspartner när de ska etablera sig i Stockholm är mycket glädjande och meriterande. Effektiv är ett företag sprunget ur idrotten med mål att ta kunskapen från idrotten och omsätta detta i affärsvärlden genom att skapa affärer och vinnare, Djurgården Fotboll kommer med Sveriges mest affärskapande affärsnätverk och plattform för aktivering och exponering ge Effektiv en fantastisk plattform för att skapa ännu fler vinnare, berättar Daniel.
– Att kunna välkomna Effektiv som huvudpartner är oerhört roligt ur många aspekter. Genom sin koppling till fotbollen, affärslivet och Djurgården Fotboll genom Mattias Jonsson har detta samarbete alla förutsättningar att bli lyckat.  Effektiv har gjort en fantastisk resa från fotbollsplanen till att vara ett av de mest expansiva och uppskattade bemannings och rekryteringsbolagen i Sverige, tillägger Henrik Berggren, vd Djurgården Fotboll. 

Värderingsstyrt bolag 

Företaget genomsyras av värdeorden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga, tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. 

Djurgården Fotboll – Full fart framåt, tillsammans med Effektiv mot GULD 

Senaste nytt
Fler nyheter