Viktig info för dig som köpt biljett till APOEL - DIF

Information för alla som ska se tisdagens playoff-match mot APOEL på plats på Cypern.

Bästa Djurgårdare!

Tack för att du köpt biljett till matchen mot APOEL imorgon. Här följer viktig info som vi uppskattar att du läser igenom

Biljettupphämtning

För dig som ännu inte hämtat upp din biljett så kommer det finnas möjlighet att göra det imorgon i Larnaca (område MacKenzie beach) på Gorgona Restaurant från 14.00 (lokal tid) till dess att bussarna går,ca 16.30. Kommer du inte till Larnaca så kan biljett även hämtas upp av Djurgårdspersonal på plats utanför arenan, vid bortainsläppet; Entré B1-B2 samt B3-B4.

Samling inför match

Vi rekommenderar två ställen i området MacKenzie Beach, Gorgona Restaurant & Food Park City . De öppnar vid lunch och personal från Djurgården samt våra SLO:er kommer vara på plats från 14.00 (lokal tid).

Bussar ToT GSP Stadium

Organiserade bussar för alla som köpt/köper bussbiljett kommer finnas. Dessa tar alla våra supportrar till GSP Stadium samt kör sen alla tillbaka till Larnaca, MacKenzie Beach (MB) efter match. Bussarna avgår från MacKenzie beach ca 16.30 (lokal tid) och det tar ungefär 1 timme att åka till arenan. Har du ännu inte köpt bussbiljett så går det bra att göra det HÄR

Tänk på att det endast är sittplats som gäller och all eventuell skadegörelse kommer faktureras Djurgården Fotboll. Alla bussar inspekteras före avfärd samt när det kommer tillbaka till Larnaca.

På Arenan

Visitation kommer ske på alla i samband med inpasseringen. Försäljning i form av alkoholfria drycker samt smörgåsar och snacks finns, OBS! de tar endast kontanter.

Slutligen;

  • För dig som väljer att ta dig på egen hand till arenan så är det taxi som gäller, och då ska ni ange att ni vill till ”North Stand”.
  • Entréerna öppnar 2 timmar innan avspark, kl:17.00 (lokal tid)
  • Det kommer vara mycket varmt så tänk på att fylla på med vätska (gärna varannan vatten och även resorb om möjligt)
  • För dig som önskar lämna din väska på bussen under matchen så går det bra. Notera bara vilket nummer det är på bussen så att du kan kliva på samma buss tillbaka.
  • Tänk på att vara vaksam och hålla ihop under vistelsen på Cypern och att ta hand om varandra oavsett tid på dygnet. Lämna aldrig en Djurgårdare ensam.

 

Full fart framåt!

Senaste nytt
Fler nyheter