Ytterligare 1 500 biljetter släppta till matchen mot Västerås SK

Vi är glada att kunna välkomna ytterligare publik till säsongens första träningsmatch.

Under måndagen kom besked om att maxantalet 500 personer per arena revideras till 500 personer per sektion. Ett glädjande besked i grunden, men som på grund av den korta varseln även har inneburit utmaningar för oss som arrangör.

Inför lördagens match mot Västerås släppte vi först 500 biljetter, och under onsdagen släppte vi 1 500 biljetter till. Detta ger en totalkapacitet på 2 000 biljetter för Djurgårdare till matchen mot Västerås SK. Därtill har vi även släppt 150 biljetter till bortasupportrar.

Här kan du köpa biljetter, först till kvarn:

500 biljetter på sektion 306-313
https://diffotboll.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/djurgardenvasterassydvastraovre

500 biljetter på sektion 301-305
https://diffotboll.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/djurgardenvasterasnordvastraovre

500 biljetter på sektion 323-328
https://diffotboll.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/djurgardenvasterassydostraovre

Att planera om ett matcharrangemang med så kort varsel som i det här fallet innebär en del utmaningar. Främsta utmaningen är att hinna ordna tillräckligt med personal som krävs för att skala upp publikantalet. Vi har haft en god dialog och samarbete med Stockholm Live och Levy Restaurants i frågan. 

Vi vill poängtera att vi kommer att kunna öppna upp fler sektioner till kommande träningsmatcher, exempelvis den som är planerad att spelas nästa helg. 

Så släpptes biljetterna

  • Vi mejlade ut biljettlänk till våra medlemmar och säsongskortsinnehavare under onsdagsmorgonen. När trycket på biljettsidan minskade valde vi att gå ut med länkarna till alla Djurgårdare.
  • ​Biljetterna kostar 150 kronor styck, och du kan köpa max 8 stycken. 
  • Observera att alla behöver en biljett, även barn 0-6 år.

Covid-pass gäller för alla över 18 år, och för att det ska vara giltigt behöver du ha tagit dos två innan den 7 januari, d.v.s. minst två veckor innan matchdagen. Tyvärr är det inte tillåtet med stående publik, så därför är ståplatssektionerna stängda tills restriktionerna ändras. Tyvärr kommer inga barer vara öppna i de publika ytorna, men kioskerna kommer att vara öppna.

Varmt välkommen till säsongens första träningsmatch!

För dig som vill se matchen på tv sänds den hos Discovery+. Teckna ditt abonnemang via den här länken så går en del av pengarna till Djurgården Fotboll.

Senaste nytt
Fler nyheter