Biljettinformation inför sommarens Europaspel 

Den 27 juli spelar vi vår första kvalmatch i UEFA Europa Conference League 2023/2024. Här hittar du info om biljettsläpp och avsparkstider. 

Efter fjolårets andraplats i Allsvenskan är Djurgården kvalificerade för Europaspel denna säsong. Vi kliver in i kvalificeringsrunda två (Q2) som spelas torsdagen den 27 juli, med returmöte torsdagen den 3 augusti. 

Lottningen sker onsdagen den 21 juni klockan 13:00 och matchernas speldagar (hemma/borta) och avsparkstider fastställs senast torsdagen den 22 juni klockan 18:00. 
Observera att biljettförsäljningen startar innan matchens datum och avsparkstid fastställs. Inga återköp av köpta biljetter kommer att göras.  

Är du intresserad av VIP-biljetter till Europaspelet? Kontakta våra säljare på [email protected].

Biljettsläpp sker enligt följande 

Alla med säsongskort på sittplats och Sofialäktaren övre kommer att få en reservation på sin plats som kan hämtas ut och betalas från måndag 12 juni 14:00. Dessa reservationer måste hämtas ut senast torsdagen den 15 juni 23:59.  

Därefter kommer alla med säsongskort på Sofialäktaren nedre att få länk och kod för att köpa biljetter. Det sker fredagen den 16 juni 14:00, fram till söndagen den 18 juni 23:59. På Sofialäktaren nedre är det krav på stolar på matcherna i Europaspelet vilket innebär en kapacitet på drygt 1 800 platser. När dessa är slutsålda hänvisar vi till Sofialäktaren övre i första hand, och därefter till andra sektioner. 

Förturens sista steg är att alla medlemmar i Djurgården Fotboll får möjligheten att köpa lediga platser från måndagen den 19 juni 14:00 fram till måndagen den 26 juni 23:59. Alla får länk och en kod som berättigar till köp av max 10 biljetter.  
Allmänt biljettsläpp sker tisdagen den 27 juni 14:00. 
 

Biljetter till bortamatchen

Information om biljetter till bortamatchen i Q2 kommer efter lottningen när vi vet motståndare och har haft avstämning kring tilldelning av biljetter med mera.
 

Vid avancemang 

Lottning av Q3 sker måndagen den 24 juli. 
Lottning av Playoff sker måndagen den 7 augusti.  
Lottning av gruppspel sker måndagen den 1 september.  

Senaste nytt
Fler nyheter