Biljettinformation om bortamatchen i Conference League

Nu kan du som är medlem i DIF Fotboll lämna in en intresseanmälan för biljetter till den inledande åttondelsfinalen på bortaplan den 9 mars. 

Den 9 mars rullar Djurgårdens Europa-äventyr vidare då första åttondelsfinalen i Conference League-slutspelet väntar. Vilket det kommande motståndarlaget blir vet vi först efter fredagens lottning kl. 13.00. Men datum för den inledande bortamatchen är redan satt till den 9 mars, (avsparkstid fastställs efter lottningen), medan returen spelas hemma den 16 mars. Mer info om biljetter till hemmamatchen hittar du här.

Följande gäller kring biljetter till bortamatchen:

Till bortamatchen kommer Djurgården att tilldelas minst 5% av arenans kapacitet.
Vi vet att efterfrågan på biljetter kommer att vara stor bland Djurgårdare och tar därför in intresseanmälningar bland medlemmar i Djurgården Fotboll som är intresserade av att köpa biljetter till bortamatchen den 9 mars. 

Klicka på följande länk för att anmäla ditt intresse för biljetter, du kan köpa max 2 biljetter.
Sista dag att skicka in intresseanmälan är söndag 26 feb 23:59.

Din intresseanmälan är inte bindande och du är inte garanterad matchbiljett.

Efter lottningen den 24 februari kommer vi veta motståndare och det totala antalet biljetter som tilldelas Djurgården. Så fort alla detaljer som t.ex. pris, är klara kommer vi att lägga ut information på DIF.se.

Vi kommer att skicka länk och förturskod till dig måndagen den 27 februari och du som skickat in intresseanmälan kan som sagt köpa max 2 biljetter.
 

Är du inte medlem? Bli medlem på denna sida: https://dif.se/medlem/bli-medlem
Har du frågor om ditt medlemskap kontakta [email protected]

Senaste nytt
Fler nyheter