Företag

Lamin Jallow på besök hos DIF under veckan

  • Herrar
  • A-lag
  • 21 juni 2023

Den landslagsmeriterade gambianske anfallaren ansluter till gänget på Kaknäs under onsdagen för att träna med Djurgården.

Under onsdagen får DIF ett intressant gambiansk påhälsning av 27-årige forwarden Lamin Jallow. En kraftfull anfallare från turkiska Keçiörengücü som tidigare har spelat i Adanaspor, Fehervar, Vicenza, Salernitana, Cesena, Trapani, Cittadella, Chievo Verona samt gambiska Real de Banjul och moderklubben Bakau United.

Utöver det finns även 19 A-landskamper för Gambia på meritlistan för Lamin så det är onekligen ett spännande namn som besöker Kaknäs, enligt sportchef Bosse Andersson.
– Lamin kommer att vara här och träna med oss under veckan. Han är på besök i Stockholm eftersom han har familjemedlemmar som bor här och har i övrigt haft en ganska tuff höst i hans lag, speciellt med tanke på jordbävningen i Turkiet. Nu är han på plats och tränar med oss förutsättningslöst veckan ut och finns även tillgänglig för spel i mot U21-matchen mot Degerfors om det skulle bli aktuellt, förklarar Bosse.

Senaste nyheter

Relaterat