Fotbollsskola

Under alla lov bedriver Djurgården ungdomsfotboll fotbollsskola på antingen Östermalms IP eller Hjorthagens IP. 

Under alla lov bedriver Djurgården ungdomsfotboll vår populära fotbollsskola på antingen Östermalms IP eller Hjorthagens IP. Det är veckor med heldagar fyllda med fotbollsträning och andra roliga överraskningar. En vecka på fotbollsskolan innebär stora möjligheter att både bli en bättre fotbollsspelare och få många nya kompisar! 

Målgrupp

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickor 7-12 år (deltagare födda 2012-2007, år 2019) och alla är välkomna att anmäla sig, oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening. Varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehåller träning, lek och lunch (inklusive mellanmål). Allt för att spelarna ska ha en så rolig och utvecklande vecka som möjligt! 

Deltagarna delas in i åldershomogena grupper och leds av unga utbildade instruktörer från Djurgårdens egna lag. Om man önskar hamna tillsammans med någon specifik kompis så skriver ni det i er anmälan. Fotbollsskolan pågår 09.00-15.00 varje dag, men man kan hämta och lämna sin deltagare mellan 08.00-16.00. 

Nyhet! Fotbollsskola på Kristinebergs IP för tjejer!
En nyhet för i år är att vi under v.25 och v.33 kommer arrangera en fotbollsskola särskilt och enbart riktat mot tjejer på Kristinebergs IP, vår fina träningsanläggning där vårt damlag vanligtvis huserar. Ledare kommer vara tjejer från vårt duktiga F19 lag. Det är vår förhoppning att denna vecka kan vara ett intressant och stimulerande alternativ till våra ordinarie fotbollsskolor. Missa inte denna möjlighet! 

Kalender och anmälan 2019

Höstlovsfotbollsskola vecka 44,  28 okt-1 nov 
Klicka här för att anmäla 


Vid frågor är ni välkomna att mejla: fotbollsskola@dif.se