Aktiviteter för barn inför matchen mot Östersund

Från och med två timmar innan matchstart finns flera olika aktiviteter på Globentorget för dig och ditt barn.

När Djurgården tar emot Östersund söndagen den 26 maj 15:00 har vi anordnat en rad familjeaktiviteter på Globentorget inför matchen som du och ditt/dina barn inte vill missa. Från 13:00 kan ni till exempel prova på nattduellen från Mästarnas mästare och hoppa hoppborg. Här är alla barnanpassade aktiviteter på Globentorget på söndag:

OBS! Vädergudarna ser inte ut att vara med oss på söndag så vissa aktiviteter riskerar att utgå. Men inne på Tele2 Arena sitter du under tak och kommer undan regnet. 

Hinderbana – ta dig igenom den 20 meter långa uppblåsbara hinderbanan och se hur fort du klarar det!Nattduellen – prova på den klassiska utslagsgrenen från Mästarnas mästare och se hur bra din reaktionsförmåga är.

Hoppborg – gör dig av med överskottsenergin inför matchen så att du i lugn och ro kan äta popcorn och titta på matchen sen.Träffa Järnkaninen – Sveriges mysigaste maskot är på plats och träffar barnen och ställer gärna upp på bild!

Souvenirförsäljning – köp dina souvenirer inför matchen i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping, eller i souvenirtältet (där sortimentet är begränsat till de mest populära produkterna).DJ – vad vore en matchuppladdning utan härlig musik i bakgrunden? En DJ kommer att finnas på plats och spela låtar för oss besökare.

E-sport/FIFA19 – (OBS från 14:00 och endast tillgängligt för dig som har biljett på nedre etage). I foajéerna bakom Apberget inne på Tele2 Arena kan du utmana Djurgårdens FIFA-spelare i en match. Apberget hittar du på sektion 220-223.

Barn mellan 0-6 år går in gratis (behöver ingen biljett) och får sitta i knät. Sittplats på familjeläktaren kostar 130 kronor exklusive serviceavgift. Biljetter köper du här! Avspark: 15:00.

Globentorget är beläget mellan Globen och Tele2 Arena och aktiviteterna är igång från 13:00. Vi ses där!
 

Matchen presenteras av
Senaste nytt
Fler nyheter