Avspark Sofialäktaren lördag 12:00

Nu på lördag 15:00 spelar vi årets första träningsmatch hemma på Tele2 Arena. Som traditionen bjuder kommer vi likt tidigare år arrangera Avspark Sofialäktaren med Happy Hour, musik och souvenirförsäljning.

Match och biljetter
Djurgården - Lilleström lördag 15:00
Motståndarna Lilleström slutade på 12:e plats i tabellen 2018 efter ett ganska kärvt år men det lär ändå vara ett starkt och välmotiverat motståndarlag som gästar, enligt sportchef Bosse Andersson.

Drygt 1000 biljetter har sålts till matchen i dagsläget men vi räknar med bra drag och stor uppslutning i klacken. Vuxen betalar 150 kr och du som är Ungdom/Studen 80 kr

Här köper du biljett

Happy Hour
I år öppnar vi upp dörrarna till Avspark Sofialäktaren redan klockan 12:00 och precis som tidigare år är det Happy Hour i baren. Endast entréerna till klacksektionen kommer att öppa klockan 12:00, övriga entréer öppnar 14:00. 

Musik
Djurgårdssupportrarna Oskar Kiisk, Robin Mengarelli och Olle Swedberg kommmer stå för musiken på Avspark Sofialäktaren.

Souvenirer
Sväng förbi Djurgårdsbutiken i Globen Shopping innan matchen. Djurgårdsbutiken öppnar 10:00 och stänger 17:00. 

E-fotbollskval
Djurgården e-Fotboll anordnar kvaltävling för att få fram två spelare till Djurgårdens nya e-sportteam. Flitigt bearbetande av handkontroller således i West Corner Lounge, åskådare välkomnas och ingång sker via läktaren.
Ett gruppspel med 64 spelare genomförs kl. 10.00-15.00 och efterföljande finalspel sker efter matchen mot Lilleström uppskattningsvis 17.00-19.00.

Lagfotografering
Samtliga av Djurgårdens ungdomslag finns på plats för att fotograferas inför säsongsstarten innan matchen. 

Senaste nytt
Fler nyheter