Bär din Blårandiga halsduk i dag

Det blir ett mäktigt blårandigt böljande halsdukshav i årets sista hemmamatch.

Under måndagens match mot Örebro kommer Djurgårdsfamiljen att stå för en av de mäktigaste inramningarna som skådats inom svensk fotboll när omkring 29 000 Djurgårdare kommer att vara på plats på årets sista hemmamatch.
Med tanke på rådande årstid är det höst- och vinterjacka på som gäller, men få är de som har blårandiga jackor. Vi uppmanar därför dig som ska på matchen att bära halsduk, och att bära den synligt.


Om du behöver köpa en halsduk gör du det i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping (öppettider: vardagar 10-19, lördagar 10-17, söndagar 11-17) eller i souvenirtältet på Globentorget (mellan Globen och Tele2 Arena) på matchdag. Här kan du se utbudet av halsdukar men observera att du inte hinner få din halsduk levererad innan matchen om du beställer den online nu.

Uppmana även den du ska gå på matchen med att bära halsduk så skapar vi ett blårandigt böljande halsdukshav tillsammans!

Vi uppmanar dig även att vara inne på arenan i god tid innan avspark. Spelarna värmer upp från 18:15 och från 18:40 delas bland annat stipendium och priser ut. Dessutom ska vi hylla Djurgårdaren Daniel Ståhl som är nybliven VM-guldmedaljör i diskus.

Varmt välkommen!

Senaste nytt
Fler nyheter