Familjeaktiviteter inför matchen mot IF Elfsborg

Från och med två timmar innan matchstart finns flera olika aktiviteter på Globentorget för dig och ditt barn.

När Djurgården tar emot Elfsborg söndagen den 19 maj har vi anordnat en rad familjeaktiviteter på Globentorget inför matchen som du och ditt/dina barn inte vill missa. Från 15:30 kan ni till exempel prova på nattduellen från Mästarnas mästare, spela basket med DIF Basket och hoppa hoppborg. Här är alla barnanpassade aktiviteter på Globentorget på söndag:

Hinderbana – ta dig igenom den 20 meter långa uppblåsbara hinderbanan och se hur fort du klarar det!

Nattduellen – prova på den klassiska utslagsgrenen från Mästarnas mästare och se hur bra din reaktionsförmåga är.

Hoppborg – gör dig av med överskottsenergin inför matchen så att du i lugn och ro kan äta popcorn och titta på matchen sen. 

Djurgården Basket – har du fler strängar på din sport-lyra än fotbollsfärdigheter? Spela basket med Djurgården Basket! Både herr- och damlaget finns på plats med en liten basketplan och korg.

Träffa Järnkaninen – Sveriges mysigaste maskot är på plats och hejar på barnen och ställer gärna upp på bild!

Souvenirförsäljning – köp dina souvenirer inför matchen i DIF-butiken i Globen Shopping, eller i souvenirtältet (där sortimentet är begränsat till de mest populära produkterna).

Fazer konfektyr – Dagens matchvärd är godiset Dumle. De kommer finnas på plats på Globentorget och dela ut godis till sötsugna barn.

DJ – vad vore en matchuppladdning utan härlig musik i bakgrunden? En DJ kommer att finnas på plats och spela låtar för oss besökare.

E-sport/FIFA19 – (OBS från 16:30 och endast tillgängligt för dig som har biljett på övre etage). Inne på Tele2 Arena kan du utmana Djurgårdens FIFA-spelare i en match. Du hittar dem på plan 6, sektion 303. Om du vinner en match får du en vinst med dig hem!

Barn mellan 0-6 år går in gratis (behöver ingen biljett) och får sitta i knät. Sittplats på familjeläktaren kostar 130 kronor exklusive serviceavgift. Biljetter köper du här! Avspark: 17:30.

Globentorget är beläget mellan Globen och Tele2 Arena och aktiviteterna är igång från 15:30. Vi ses där!

 

Matchen presenteras av
Senaste nytt
Fler nyheter