Fördjupat partnerskap med Sundström Safety

Ett redan bra samarbete blir nu ännu bättre när Sundström Safety går in som huvudpartner till Djurgården.

Det nya avtalet innebär ett fördjupat samarbete under de kommande tre åren och Ivan Sundström, inbiten Djurgårdare och vd för Sundström Safety, är nöjd med att kunna fortsätta satsningen.
– Vi har ju varit med i tre år och börjar på vårt fjärde nu där samarbetet har varit väldigt lyckat. Så vi har beslutat att fördjupa samarbetet med Djurgården i ytterligare tre år. Vi fortsätter med de traditionella delarna som att synas på matcher och liknande men det är extra kul att vi får vara med och stötta Djurgården i deras hållbarhetsarbete, som t.ex Mini-Camperna. Det är något som vi tycker är jätteviktigt, berättar Ivan som gärna ser till helheten i föreningen.
– Det ska stämma över hela linjen där det finns en satsning på dam-, flick-, herr- och pojkfotboll men också på breddsidan förstås.

För Djurgårdens vd Henrik Berggren är det självklart också positivt att förlänga och utveckla samarbetet.
– Vi har känt Ivan och hans företag under några år och det är en otroligt sympatisk kille som både är engagerad i Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey. Så det här känns helt rätt och jätteroligt att vi har en bredd i verksamheten som tilltalar våra partners med herrar, damer, pojkar och flickor där vi också adderat våra Mini-Camper, konstaterar Henrik.

Senaste nytt
Fler nyheter