Förtursordning 2020

Så här ser förtursordningen ut för kommande säsong.

Det senaste året har många Djurgårdare utnyttjat en av de fördelar man besitter som säsongare eller medlem, nämligen förtur till våra biljettsläpp. Förturen aktiverar vi till matcher som vi anser att vara av speciell karaktär. Det behöver dock inte innebära att det blir förtur till samtliga biljettsläpp.

Förturen för 2020 kommer att fungera på följande sätt.

Förturskoder fördelas till de med registrerade e-postadresser. Därför är vår rekommendation att ni som tillhör en större gruppbokning för säsongskort tar er tid att dela upp betalningen emellan er så att samtliga i gruppen är registrerade som säsongare. Då kommer alla i gruppen att erhålla varsin förturskod. 

Antal biljetter per kod
Beroende på typ av match kommer antalet biljetter som kan köpas på varje kod variera från 2 till 10 biljetter per kod. 

Turordning

  • Förtursgrupp 1 - Säsongare i Djurgården Fotboll
  • Förtursgrupp 2 - Medlemmar i Djurgården Fotboll
  • Förtursgrupp 3 - Köpt matchbiljett till 2 eller fler hemmamatcher i Allsvenskan under 2019/2020

Förtursgrupp 1 - Säsongare i Djurgården Fotboll

Vid matcher där det finns ett begränsat antal biljetter men där vi misstänker att efterfrågan är stor kommer vi att ge förtur till alla säsongare i Djurgården Fotboll.

Exempel: Bortaderbyt mot Hammarby där antalet biljetter som finns tillgängliga på Djurgårdens kortsida är ca 4 000 - 5 000. Säsongare erhåller en kod där man kan köpa 2 biljetter. 

Förtur ges till alla säsongare i Djurgården Fotboll. Skulle det fortfarande finnas biljetter kvar kommer förtur att ges till Förtursgrupp 2.

Förtursgrupp 2 - Medlemmar i Djurgården Fotboll

Vid matcher där det finns en stor sannolikhet att biljetterna blir slutsålda tidigt kommer förtur ges till alla medlemmar i Djurgården Fotboll.

Exempel: Djurgården möter AIK hemma och det är stort tryck på biljetterna.

Förtursgrupp 1 och alla som är medlemmar i Djurgården Fotboll erhåller förtur till biljettsläppet. Om biljetter återstår kommer förtursgrupp 3 erbjudas möjlighet till förtur.

Förtursgrupp 3 - Köpt matchbiljett till 2 eller fler till Djurgårdens hemmamatcher i Allsvenskan under 2019/2020.

Vid matcher där det finns en stor sannolikhet att biljetterna blir slutsålda kommer förtur ges till samtliga personer som köpt 2 eller fler biljetter till våra allsvenska matcher under 2020.

Exempel: Djurgården lyckas ta sig till gruppspel i Europa League och i första matchen får vi möta Roma. Djurgården har redan genomfört förtur med grupp 1 och 2 och det återstår bara 2000 biljetter.

I detta läge kommer personer som köpt matchbiljett till två eller fler av våra allsvenska matcher erbjudas förtur innan biljetterna släpps till allmän försäljning. 
 

Senaste nytt
Fler nyheter