Företag

Fler sålda säsongskort än någonsin tidigare

  • Herrar
  • A-lag
  • 15 mars 2022

Under måndagen passerade vi siffran 11 225 sålda säsongskort inför säsongen – och därmed har fler Djurgårdare än någonsin säkrat sin plats under hela säsongen på våra 15 hemmamatcher!

Med ungefär två dygn kvar av säsongskortförsäljningen står det klart att vi blir fler än någonsin!
11 226 Djurgårdare har köpt säsongskort och du har fortfarande chansen att göra oss och dom sällskap på läktarna under de 15 hemmamatcherna i Allsvenskan.

Onsdagen den 16 mars klockan 23:59 stänger vi försäljningen och här läser du mer om de olika kategorierna och priserna för årets säsong.

Ny större familjeläktare

Familjeläktaren hittar du numera i den nordvästra kurvan på övre etage. Här får hela familjen en fantastisk överblick och ni kan njuta av stämningen på övriga arenan. Detta är läktaren för dig som vill dela en blårandig fotbollsupplevelse med dina barn på kanonplatser. Pris: från 1 400. Läs mer här!

Hela Sofialäktaren kan bli säsongskort

Hela den södra kortsidan som heter Sofialäktaren, där klacken står och skapar en fantastisk inramning till matcherna kommer att finnas till försäljning som säsongskort i år. Så om du vill vara säker på att kunna vara en del av Sofialäktaren gör du bäst i att köpa ett säsongkort  – inga platser kommer att reserveras för lösbiljetter.

Köp säongskort här!

Senaste nyheter

Relaterat