Spela fotboll med DIF under sommarlovet

Nu är det dags att anmäla sig till Djurgårdens Akademicamper och Sommarlovsfotbollsskola där det erbjuds roliga och utvecklande fotbollsveckor på alla nivåer.

Vårterminen tickar mot sitt slut och sommarlovet står för dörren. Väldigt välkommet för många barn men också en lång period där många föräldrar söker efter roliga och meningsfulla aktiviteter för sina barn. 

Djurgården erbjuder just det i våra camper och fotbollsskolor där det finns möjlighet för alla - från nybörjare till motiverade spelare med mycket erfarenhet - att uppleva en rolig och utvecklande fotbollsvecka. Dessutom en fin möjlighet att träffa nya kompisar tillsammans med engagerade och duktiga ledare på plats.

Här nedan hittar du programmet under sommaren där du kan se vad som passar ditt/dina barn bäst. Just nu har vi även ett fint kampanjpris om du vill anmäla dig till flera camptillfällen, läs mer om det här:
 

Sommarlovsfotbollsskola

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickar mellan 7-12 år (födda 2012-2007), och alla spelare är välkomna att delta oavsett erfarenhet eller föreningstillhörighet. 

v.24 (12-14 juni) 1350:-
v.25 (17-20 juni) 1650:-
v.26 (24-28 juni) 1950:-
v.33 (12-16 augusti) 1950:-

I priset ingår, förutom en fantastisk fotbollsvecka, två träningspass om dagen, lunch och mellanmål, en fotboll, t-shirt och vattenflaska (vid deltagande fler än en vecka dras materialkostnad på 400:- bort). Det finns även möjlighet att delta under delar av veckan om man inte kan närvara under hela perioden.

Nyhet för i år är att vi kommer bedriva en fotbollsskola bara för tjejer på Kristinebergs IP v.25 och v.33 (självklart kan man välja att träna på Östermalms IP också dessa veckor).

Läs mer och anmäl er till Sommarlovsfotbollsskolan
 

Akademicamp och Akademicamp Målvakt

Camperna riktar sig till tjejer och killar mellan 9-12 år (2010-2007) med ett stort fotbollsintresse, en hög förmåga till koncentration och som önskar professionell fotbollsutbildning utifrån Djurgårdens utbildningsplan. Givetvis är alla välkomna att delta, oavsett klubbtillhörighet! Träningen leds av Djurgårdens välutbildade och erfarna akademitränare. Camperna arrangeras vecka 24 (12-15 juni), 25 (17-20 juni), 26 (24-27 juni) och 33 (12-15 augusti) på Hjorthagens IP. 

Priset för Akademicampen är 2500:- och för Akademicamp Målvakt 3000:-. I priset ingår ett träningskit från Adidas, tolv träningspass, lunch och mellanmål varje dag.

Läs mer och gör en anmälan till Akademicamp

Läs mer och gör en anmälan till Akademicamp Målvakt
 

Akademicamp Tjej - NYHET!

Årets nyhet riktar sig till tjejer mellan 9-12 år (2010-2007) med ett stort fotbollsintresse, en hög koncentrationsförmåga och som önskar professionell fotbollsutbildning utifrån Djurgårdens utbildningsplan. Givetvis är alla välkomna att delta, oavsett klubbtillhörighet! Träningen leds av Djurgårdens välutbildade och erfarna akademitränare. Camperna arrangeras vecka 25 (17-20 juni) och 33 (12-15 augusti) på naturgräset på Kristinebergs IP. 

Priset för Akademicampen är 2500:- och i priset ingår ett träningskit från Adidas, tolv träningspass, lunch och mellanmål varje dag.

Läs mer och anmäl er till Akademicamp Tjej

Senaste nytt
Fler nyheter