Stöd Djurgården på plats!

Att Allsvenskan startar är ett lika säkert vårtecken som att SHL-slutspelet är i full gång. Djurgården Hockey är klara för semifinal i SHL där man spelar sin första hemmamatch i semifinalserien måndagen den 8 april, samma dag som Djurgården Fotboll spelar sin andra match i årets allsvenska, på bortaplan mot Örebro. Vi är stolta över att vi är enda svenska förening som har lag i de båda högsta serierna i Sveriges publikmässigt överlägset största sporter! Vår förening är unik i det hänseendet.

I och med den krock som infaller på måndag vill vi från Djurgårdens håll betona vikten av att ha publikstöd på plats. Vi väntar ett fullsatt Hovet när hockeyn spelar, och även ett stort bortafölje till Örebro. Energin som supportrarna ger våra lag under matcherna är ovärderlig!

Att matcherna spelas samtidigt ger oss Djurgårdare angenäma problem och det är något vi ska vara stolta och glada över! Så även om du, precis som vi, följer Djurgården i fler sporter vill vi helst att du stödjer oss på plats och sjunger fram oss till seger!

Djurgården Fotboll
Djurgården Hockey

Senaste nytt
Fler nyheter