Uppdatering säsongskort 2020

Ett tekniskt fel uppstod i biljettsystemet när vi släppte upp säsongskortsförsäljningen till 2020. I slutet av veckan siktar vi på att vara igång igen.

Felet, som drabbade vissa kunder som bokade sittplatsbiljetter, kunde dock snabbt identifieras. Det visade sig att flertalet platser på arenan hade blivit dubbelbokade. Vi jobbar nu med full fart framåt för att reda upp detta och erbjuda drabbade supportrar nya platser. När vi har hjälpt alla kommer vi att släppa på försäljningen av sittplats på Tele2 Arena igen, med största sannolikhet i slutet av veckan. Leverantören av systemet har gett oss garantier på att problemet inte kommer att uppstå igen.
 
Stort tack för att ni visat tålamod, och ytterligare ett varmt tack till er som drabbats och visat god samarbetsvilja. Mot 10 000!

Under tiden som problemet avhjälps går det fortfarande att köpa säsongskort till Sveriges bästa ståplats Sofialäktaren (Klack Nedre) samt vår nyhet Valfri Plats där du själv kan välja bland lediga platser till varje match och även köpa till extra biljetter bredvid din valda plats. 

Senaste nytt
Fler nyheter