Viktig info inför lördagens träning på Kaknäs (Observera tiden!)

Välkommen till lördagens träning! Ha dock i åtanke att Tjejmilen äger rum samma dag vilket medför begränsningar i framkomligheten.

På söndag stundar derby på bortaplan mot AIK. Sista träningen inför den matchen genomförs ute på vackra Kaknäs på lördagen klockan 9:30-11:00. Anledningen till den tidigarelagda träningen (vanligen tränar herrarna 10:30) är att Tjejmilen går av stapeln samma dag, något som du som tänkt besöka träningen bör ha i åtanke av logistiska anledningar.

Nedan följer tips för dig som vill komma och titta på träningen, men först vill vi be samtliga besökare att respektera de avspärrningar som finns, samt personalens anvisningar på plats. Laget kommer att träna på gräsplanen och du som åskådare hänvisas till konstgräsplanen på andra sidan gunnemostängslet.

Det är viktigt att spelarna får genomföra sina träningspass utan distraherande element som åskådare för nära planen och/eller där de samlas för genomgång och påfyllning av vätska bland annat. Tack för att du respekterar detta!

För dig som åker kommunalt:

Buss 69 som går mellan Centralen och Kaknäs slutar att gå ”cirka 11:30” enligt information på SL:s hemsida. Ett tips är därför att du som tänkt åka kommunalt från träningen rör dig mot busshållplatsen relativt omgående efter avslutad träning.

För dig som åker bil:

Vi hänvisar som alltid till parkeringen vid Kaknästornet. Tyvärr finns ingen möjlighet att parkera bilen på träningsanläggningen. Vägen tillbaka till stan kommer att stängas av någon gång mellan 11:30 och 12:00, så även för dig rekommenderar vi ett återvändande till stan ganska snart efter avslutad träning.

Varmt välkommen!

DIFTV med Edward Chilufya efter torsdagens träning:

Senaste nytt
Fler nyheter