Xplora utökar partnerskapet med DIF

XPLORA - barnets första mobiltelefon - väljer att gå in i ett ännu större partnerskap med Djurgården Fotboll under 2020.

Avtalet innefattar såväl dam- och herrfotbollen såväl som e-sport och hållbarhetsarbetet Vår stad.
– Vi på XPLORA är oerhört stolta att förlänga partnerskapet med Djurgården, säger Johan Lindquist, Country Manager för XPLORA Sverige.
– Vi står för minskad skärmtid och att fler barn sätts i rörelse. Där ser vi Djurgården Fotboll som en stark samarbetspartner för att uppnå de här målen, fortsätter han.

XPLORA gick in som ny partner till Djurgården Fotboll förra året. Fortsättningen gläder Daniel Malmgren, Affärsområdes- och verksamhetschef Djurgården Fotboll.
– Oerhört roligt att XPLORA väljer att utöka sitt samarbete med oss, det ger oss ytterligare ett kvitto på att vi är en attraktiv partner. XPLORA tillhandahåller en produkt och tjänst som är oerhört bra för såväl barnen som föräldrarna, säger Daniel Malmgren.

XPLORA – barnets första mobiltelefon, är designad och framtagen för barn, utan sociala medier och internet. Dessutom kan föräldrar enkelt se vart barnet befinner sig via XPLORA-applikationen och Google Maps. Perfekt för när barnet lämnar till exempel skolan, träningen eller hemmet. En av de mest uppskattade funktionerna med XPLORA är att alla kontakter som läggs in i mobiltelefon är de enda som barnet kan kontakta själv eller bli kontaktad av. Tryggt och enkelt menar föräldrar vars barn använder XPLORA

Läs mer om XPLORA här

Senaste nytt
Fler nyheter