Företag

DIF informerar: rekommendation gällande Coronaviruset

  • Biljetter
  • Föreningen
  • 6 mars 2020

I morgon lördag den 7 mars så spelar Djurgården hemma mot Mjällby AIF på Tele2 Arena. Med tanke på Coronavirusets spridning så har vi tagit fram ett par rekommendationer.

Risken för smittspridning av Coronoaviruset (covid- 19) är låg enligt Folkhälsomyndigheten. Men eftersom vår match mot Mjällby AIF på Tele2 Arena väntas locka tusentals åskådare, så rekommenderas att den som besökt områden med omfattande smitta de senaste två veckorna avstår från att gå på matchen på lördag. Den här åtgärden vidtar vi för att visa hänsyn till alla de som önskar se Djurgården och Mjällby på plats.
 
Djurgården har tidigare vidtagit åtgärder inom föreningen och mot de drygt 2 000 ungdomar som spelar fotboll till vardags i föreningen. De områden som har konstaterad omfattande smitta är för närvarande Hubei eller annan provins tillhörande Kinas fastland där smittspridning pågår, Iran, Sydkorea, samt de italienska regionerna Aostadalen, Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Veneto, Friuli Venezia Giulia och Toscana.

Övrig information, senaste nytt och fakta hänvisas till Folkhälsomyndigheten.

Självklart kommer du att få tillbaka de pengar som du lagt ut om väljer att inte gå på lördag av nu nämnda skäl. Kontakta oss då på [email protected] så hjälper vi dig med detta. Återköp görs fram till att matchen har startat.
 
Varmt välkomna på matchen!

Senaste nyheter

Relaterat