DIFTV: Första träningen för Magnus Eriksson

Under tisdagen var Mange tillbaka på Kaknäs igen när han körde första passet med laget.

Det var många kära återseenden på Kaknäs när Magnus Eriksson kickade igång sin första träning med DIF sedan 2017.
– Det känns fantastisk att vara här igen. Lite svårt att smälta faktiskt, det var nästan som något slags studiebesök. Men det känns bra att veta att jag ska vara här i 3,5 år till och kul att träffa grabbarna, konstaterade Mange som även fick en ny plats i omklädningsrummet.
– Jonathan Ring har ju tagit min plats både på Tele2 och på Kaknäs. Men jag fick två nya trevliga partners, Une Larsson och Kalle Holmberg, så det blir bra.

Fotbollsmässigt var det första bollpasset på tre veckor för Mange som uppskattade att komma igång.
– Det blir ganska tydligt att man tappar rätt snabbt. Jag kände mig hyfsat bra med bollen men det sög tag i låren ganska direkt. Jag har inte spelat fotboll på tre veckor utan bara hållt igång löpmässigt. Så det finns en del att önska men det var skönt att vara ute på planen och spela lite med grabbarna.

Ett första samtal med tränarduon Bergstrand & Lagerlöf hanns även med.
– Vi hade ett litet snack innan träningen så det kändes bra och det var kul att träffa dem. Jag känner ju Tolle sedan tiden i Väsby, även om det var tio år sedan. Tiden går, avrundar Mange med ett garv.

För tränare Kim Bergstrands del får han och Tolle in ett spännande tillskott i truppen.
– En intressant och bra värvning på många sätt. Dels för att Mange varit i föreningen tidigare och gjort det väldigt bra här och dels för att han varit ute och fått nya erfarenheter. En väldigt kompetent fotbollspelare, summerar Kim.

Senaste nytt
Fler nyheter