Företag

Johan Arneng lämnar styrelsen

  • Föreningen
  • 12 juni 2020

Med anledning av arbetet som expertkommentator på Discovery väljer Johan Arneng att avsluta sitt uppdrag i DIF Fotbolls styrelse.

Redan i vintras annonserade Johan Arneng att han kommer att lämna Djurgårdens styrelse med anledning av att hans nya arbete som experttkommentator för Discovery. Ett uppdrag som inte går att förena med en aktiv roll inom Djurgårdens styrelse. 

Nu har beskedet omsatts i praktiken och Johan har formellt lämnat styrelsen. Därmed försvinner en gedigen kompetens från en erfaren DIF-profil som har tagit SM-guld och cuptitlar både som spelare och styrelsemedlem men den nuvarande arbetssituationen kräver som sagt att Johan kliver av styrelseuppdraget.

Eftersom coronapandemin har förhindrat ett genomförande av årsmötet 2020 för DIF Fotboll kommuniceras detta via denna artikel istället och Johan ser fram emot sitt nya uppdrag samtidigt som han kommer att sakna sin aktiva roll i Djurgården.
–  Jag är glad och stolt att jag tackade ja till det ärofyllda uppdraget att sitta i styrelsen i Djurgården Fotboll. På resans gång har jag lärt känna många nya människor och fått vara med om ett cupguld och ett SM-guld. Tills våra vägar korsas igen önskar jag all lycka, summerar Johan.

Djurgården Fotbolls styrelseordförande Lars-Erik Sjöberg tackar därmed av Johan för hans insatser i styrelsen. 
– Jag vill tacka Johan för sina dryga tre år i styrelsen. Han har med sin erfarenhet som spelare på elitnivå samt kompetens och nätverk kring herrsporten varit värdefull för den sportsliga verksamheten och styrelsen. Hans erfarenheter som fotbollspappa och företagare har också varit till stor nytta i styrelsearbetet. Vi önskar Johan all lycka till i arbetet med Discovery, säger Lars-Erik Sjöberg.

Senaste nyheter

Relaterat