Johan först med att köpa säsongkort: "Var dags nu"

Johan Storsletten var först av alla med att köpa säsongskort i år. Nu när livspusslet tillåter gör han debut som säsongskortsinnehavare.

Johan är personen på knä längst till höger i bild.

Du var först av alla att köpa säsongskort när försäljningen öppnade. Det fanns ingen tvekan om att det skulle bli säsongskort i år?
– Nej, det har blivit många lösbiljetter senaste åren så det kändes som att det var dags. Barnen börjar bli lite äldre så jag har mer tid att gå på matcherna nu.

Har du haft säsongskort förut?
– Aldrig tidigare till fotbollen, men några säsongskort på Hovet har jag haft.

Vilken sektion står/sitter du på?
– 210.


Vem går du på matcherna med?
– Både gamla och nya vänner. Bland annat min granne Thomas. Han och hans polare har stått i kurvan i flera år. Jag har stått där med dem under flera matcher, och nu när jag visste att en av de skulle byta plats var jag snabb på avtryckaren för att säkra just den stolen.

Vad är det bästa med just de platserna?
– Fantastisk stämning och bra ”tugg".

Vad ser du fram emot mest med säsongen 2020?
– Det ska såklart bli spännande med kval till Champions League. Sen ska det bli skönt att ha samma plats på Tele2 hela säsongen.

Är det någon/några spelare du tror kommer sticka ut i år?
– Jag hoppas såklart att Chilufya kommer till spel mer frekvent i år. Det lilla vi fick se av honom förra säsongen såg ju väldigt lovande ut. Och att Danielsson fortsätter att dominera i försvaret!

Var i tabellen tror du Djurgården placerar sig i Allsvenskan 2020?
– Topp 5. Jag hoppas såklart på en högre placering än så men tror att det blir tufft att upprepa 2019. Framför allt i och med de extra kvalmatcherna, som jag hoppas blir många till antalet.

Johan köpte alltså säsongkort på aktiv sittplats. Det kanske är något för dig också? Läs mer här!

Senaste nytt
Fler nyheter