Tack för hjälpen!

Vi kan med glädje konstatera att väldigt många föräldrar tagit till sig uppmaningen att inte närvara vid ungdomslagens matcher.

I vanliga fall är det alltid härligt att se en stor, engagerad publik på våra ungdomsmatcher med föräldrar som hejar fram och uppmuntrar sina fotbollsspelande barn. Men i nuläget är det ju tyvärr andra premisser som gäller under rådande  coronatider och därför har vi tidigare påmint om vikten av att hålla sig hemma från matcherna för att minska risken för smittspridning.

Till vår glädje kan vi konstatera att denna uppmaning har hörsammats väl av väldigt många föräldrar och att vi därmed har kunnat minska antalet närvarande på våra ungdomsmatcher så att vi följer de rekommendationer som gäller från mýndigheterna i samband med match. 

Vi tackar för hjälpen med detta där många lag istället sänder sina matcher live via t.ex. Facebook eller appen Min Fotboll. Låt oss fortsätta på samma väg även under kommande helgers Sanktan-matcher så håller vi tummarna för en ljusning längre fram där vi än en gång kan sluta upp och heja fram våra unga blårandiga lirare.

Ett stort tack från DIF Ungdom!

Senaste nytt
Fler nyheter