Viaplay sänder våra europamatcher - teckna abonnemang här

Viaplay äger rättigheterna till att visa våra matcher i Europa League-kvalet.

Viaplay sänder våra Europamatcher i kvalspelet till Europa League och på torsdag är det dags för kvalomgång 3 då välmeriterade rumänsk CFR Cluj står för motståndet.

Tillsammans med Viaplay har vi tagit fram två olika erbjudanden för våra supportrar. Ett för dig som är säsongskortsinnehavare 2020 och ett för dig som inte är det.

De erbjudanden vi tagit fram gäller för en månad utan bindningstid. Om du inte säger upp abonnemanget fortlöper det månadsvis, men utan uppsägningstid.

Två olika erbjudanden

Säsongskortsinnehavare
Du som är säsongskortsinnehavare har fått en unik kod av oss via mejl där du kan teckna abonnemang till halva priset – d.v.s. en månad Viaplay Sport för 199,50 kronor eller Viaplay Total för 224,50 kronor.

Har du köpt säsongskort till flera personer och vill ha unika länkar även till dessa personer? Hittar du inte din kod? Mejla oss på biljetter@dif.se.

Djurgårdare utan säsongskort
Du som inte har säsongskort i år kan teckna ett abonnemang via den här länken från 399 kronor för en månad. Använd koden DIF2020 så går 100 kronor per abonnemang till Djurgården Fotboll.

Med Viaplay Sport (399 kronor) ser du hela Viaplays sportutbud samt serier.
Med Viaplay Total  (449 kronor) får du tillgång till hela sportutbudet, barnutbudet samt massor med film.

Erbjudandet gäller till den 1 oktober 2020. Ditt abonnemang på Viaplay löper vidare månadsvis till ordinarie pris även om du tecknat abonnemanget som säsongskortsinnehavare. Viaplay har ingen bindningstid. Avluta när du vill.

Teckna ditt abonnemang här.

Europa League 
27 augusti: Första kvalomgången
17 september: Andra kvalomgången (lottning 31 augusti)
24 september: Tredje kvalomgången (lottning 1 september)
1 oktober: Playoff-omgång (lottning 18 september)
Gruppspelet inleds 22 oktober (lottning 2 oktober)

 

Senaste nytt
Fler nyheter