Wolt ny partner till Djurgården Fotboll

Internationellt erkända matleverantören Wolt blir ny stolt partner till Djurgården Fotboll.

Wolt levererar mat från stans bästa restauranger direkt hem till dörren. Perfekt nu när Allsvenskan bara går att följa från TV-soffan.
 - Även om det är speciella tider och vi tvingas uppleva fotboll på annorlunda sätt än vi är vana vid så finns det sätt att addera värde till upplevelsen. Wolt erbjuder en tjänst som ligger extremt väl i tiden och som dessutom är smart och tillför värde till din matchdagsupplevelse i soffan på hemmaplan. I dessa tider med begräsningar gäller det att hitta möjligheter och nya vinklar på det vi kan erbjuda våra partners och vad de kan erbjuda våra trogna supportrar, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners.

Wolt finns i Stockholm inklusive Lidingö, Täby, Sundbyberg/Solna och söderort, men även i Örebro, Norrköping, Karlstad, Gävle, Sundsvall, Linköping, Eskilstuna, Västerås och Borås. Du beställer maten genom Wolts prisbelönta app (hittas på App Store och Google Play) eller via wolt.se. Leveranstiden är i genomsnitt 35 minuter. Du kan även förbeställa dagen innan match.
 
Använd koden DJURGÅRDEN när du beställer. Koden är giltig för nya woltkunder på takeaway och leverans, i ett första skede till den 12 juli och krediterna i 30 dagar från att du som användare har registrerat dig med koden.
 
Äntligen är Allsvenskan här. Fira alla målen med ett mål från Wolt!

Senaste nytt
Fler nyheter