Kallelse till årsmöte i Djurgården Fotboll

Den 10 mars klockan 18:00 är det dags för årsmöte i Djurgården Fotboll.

2021 har välkomnat oss och därmed stundar som sig bör ett årsmöte för Djurgårdens Fotbolls medlemmar. Plats för årsmötet kommer att kommuniceras vid ett senare tillfälle på DIF.se samt i medlemsutskick.
 
Djurgården Fotboll reserverar sig för att årsmötet kan skjutas på tiden om rådande pandemi i samhället inte tillåter detta. Vi kommer i sådana fall att återkomma om det i våra kanaler. Våra medlemmars hälsa är A och O för oss. Vi kommer alltid arbeta för smittsäkra evenemang, möten och tillställningar.
 
Motioner till årsmötet kan väckas av enskild medlem, vara skriftliga och skall vara styrelsen tillhanda senast den 17 februari. Styrelsen ska enligt våra stadgar yttra sig över inkomna motioner och publicera yttrandet på DIF.se senast tre dagar före årsmötet. Skrivna motioner skickas till info@dif.se.

Kom ihåg att ta med dig legitimation samt ditt medlemskort i Djurgården Fotboll. Alla som är över 18 fyllda eller äldre har rösträtt. Rösträtten får inte utövas genom ombud.
 
För att underlätta i arbetet och logistiken med årsmötet får du gärna föranmäla ditt intresse HÄR
 
Datum: 10 mars
Tid: 18:00
Plats: Stockholm, exakt plats kommuniceras vid senare tillfälle
 
En summering av mötet kommer att kunna läsas i efterhand på DIF.se. Eventuell direktsändning av mötet, och därmed även möjlighet av titt i efterhand, kan bli aktuell – då endast med inbjudan till medlemmar i Djurgården Fotboll.
 
Inte medlem i Djurgården Fotboll? Gör som 17536 andra och bli det HÄR
 
HÄR kan du ta del av Djurgården Fotbolls stadgar

Senaste nytt
Fler nyheter