Magnus Eriksson nominerad till Månadens spelare

Rösta på Magnus Eriksson som är nominerad till Månadens spelare i Allsvenskan i juli.

Juli månad är snart till ända och det är dags att utse Månadens spelare i Allsvenskan. Du som supporter kan vara med och påverka omröstningen – förslagsvis genom att rösta på Magnus Eriksson som är en av de tre nominerade.

Motiveringen: För andra månaden i rad är Djurgårdens lagkapten nominerad till priset som månadens spelare. Laget fortsätter haka på i toppen och Eriksson har varit bärande i det titeljagande laget. Tre segrar och en oavgjord match är facit i juli. För Erikssons del har det blivit två mål och tre assist.


De tre nominerade är:

  • Magnus Eriksson, Djurgården
  • Antonio Colak, Malmö FF
  • Veljko Birmancevic, Malmö FF

Nu har du möjlighet att rösta fram vilken av de tre finalisterna som du anser ska vinna genom en omröstning på allsvenskan.se. En totalsumma räknas sedan samman där media, lagkaptener och supportrar står för varsin tredjedel och en vinnare utses.

Rösta här.

Utmärkelsen Månadens spelare i Allsvenskan utses av Svensk Elitfotboll i samarbete med Unibet. Priset går till den spelare som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden. Varje vinnare av Månadens spelare och Månadens tränare i respektive liga får 10 000 kronor vardera från elitfotbollens huvudsponsor Unibet att skänka till valfri verksamhet i klubben.

Senaste nytt
Fler nyheter