U19-spelare imponerade i U21-matchen mot Örebro

Djurgården spelade U21-match mot Örebro under tisdagen. Hugo Berggren summerar insatsen och plussar en U19-spelare lite extra.

Djurgården mötte Örebro i en U21-match, en match som slutade 0-0 efter att bollinnehavet tillhört Djurgården men målen saknades. Hugo Berggren summerar matchen;

– Den slutade 0-0. Inför matchen tryckte vi hårt på att det skulle finnas en struktur och tydlig identitet hos oss idag, vilket kan vara svårt när spelare från olika lag spelar ihop. Men det gjorde grabbarna otroligt bra. 

– Matchbilden var ganska lik A-lags matchern igår, med mycket bollinnehav och målchanser för oss men tyvärr lyckades vi inte förvalta något av alla lägen. Bra försvarsspel, framför allt där vi hittar synk och triggers som alla agerar på. Helt okej speluppbyggnad där vi varierar oss med att slå den längre bollen för att sträcka ut dom och linjer efter marken. Jag kan tycka att vi var lite för heta och tidiga på att leta avgörande passningar, men samtidigt visar det på engagemang och vilja som är kul att se. 

Är det någon spelare du vill höja lite extra?

– Elias Barsom från U19 kommer in från start och är otroligt duktig på mittfältet. Duktig på att driva boll och tempoväxla.

– Totalt sett var det en ganska bra prestation från vår sida där resultatet hade mer att önska, avslutar Hugo.