Säsongskort 2022 - Fler än någonsin

Vi närmar oss 10 000 sålda säsongskort. Här är status på de mest populära sektionerna.

Den allsvenska säsongen kommer allt närmare och i såväl herr- som damtruppen har flertalet spännande spelare tillkommit. Vintern är fortfarande närvarande men redan nu drömmer vi om fullsatta läktare och blårandiga segrar. Vi närmar oss redan 10 000 sålda säsongskort och det är fantastiskt glädjande. I år ska vi bli fler säsongare än vad vi varit någon gång tidigare vilket innebär att vi ska passera 11 200 för herrarna och 500 för damerna. Nedan följer en genomgång hur status är på våra populäraste sektioner.Sofialäktaren - Klacken
Under de fyra matcher som spelades med full kapacitet 2021 var samtliga så gott som slutsålda på såväl Sofia Nedre som Sofia Övre. I  skrivande stund har snart 2 000 köpt säsongskort på Sofialäktarens två etage. 965 återstår på Sofia Nedre och 250 har köpt på Sofia Övre. Vi är övertygade om när Allsvenskan börjar så kommer det vara ytterst svårt att få tag på biljett till Sofialäktaren om du inte har säkrat din plats med säsongskort. 

Läs mer om Sofialäktaren

Aktiv Sittplats
Djurgårdens Aktiva Sittplats skapar tillsammans med Sofialäktaren en unik atmosfär på våra matcher. 1 500 har redan försäkrat sig om biljetter till Aktiv Sittplats. 

Läs mer om Aktiv Sittplats

Sittplats - Nära, Mittlinje, Långsida, Kurva
Inför 2022 hade vi väldigt hög förnyelsegrad bland befintliga säsongare som förlängde sina platser. Vi har inför säsongen frigjort nya säsongskortsplatser som du som vill bli säsongare kan ta del av. Välj den plats och det pris som passar dig bäst.

Läs mer om våra olika sittplatssektioner
DIF.se/2022

Nya familjeläktaren
I takt med att Djurgården ökat publiksiffrorna de senaste säsongerna har familjeläktaren blivit så populär att vi nu har flyttat familjeläktaren för att kunna göra plats för ännu fler Djurgårdsfamiljer som vill gå på fotboll. I den nordvästra kurvan på övre etage tar du med fördel med dig barn och familj och avnjuter spelet och stämningen på Tele2 Arena. 

Läs mer om familjeläktaren

Apberget
Ungdomsklacken för dig mellan 7-14 år. Föräldrar som vill vara nära sitt barn rekommenderas att köpa biljett på sektionerna bredvid (A222-A223). Här är det självklart ett vårdat språk som gäller. 

Läs mer om Apberget

Säsongskort OBOS Damallsvenskan
Flera nya namn har tillkommit till damernas trupp inför den kommande säsongen då Damallsvenskan har utökats från 12 till 14 lag. Det betyder alltså fler tillfällen att njuta av fotboll på Stadion men till samma pris som under 2021. Förra säsongen fick vi se flera matcher med fin inramning trots en säsong som kantades av covid-19-restriktioner. I skrivande stund har 230 säsongskort sålts till Damernas säsong på Stadion. 

Vuxen: 800 kr
Reducerat: 500 kr

Köp säsongskort till OBOS Damallsvenskan här 


Senaste nytt
Fler nyheter