Utökat samarbete för Djurgården Fotboll och FXORO

DIF Fotbolls huvudpartner FXORO utökar sitt avtal och sin investering inför 2022 och kommer nu även att synas på damernas matchdräkt. 

Efter ett års uppskattat samarbete som huvudpartner till Djurgården Fotboll väljer nu FXORO att utöka sitt partnerskap i föreningen. Ett mycket glädjande besked, enligt Daniel Malmgren som är affärsområdeschef för Företag och Partners Djurgården Fotboll. 
– Att FXORO väljer att utöka sitt samarbete med Djurgården Fotboll är onekligen en kvalitetsstämpel på vår verksamhet och det vi erbjuder. 2021 var ett besvärligt år på många sätt, men vi har trots detta lyckats leverera en fantastisk exponering och ett värde som gör att FXORO nu tar nästa steg i vårt samarbete, berättar Daniel.

Som huvudsponsor kommer FXORO:s logotyp nu att exponeras på matchdräktens rygg hos både damerna och herrarna under säsongen 2022. 
– We were very surprised and satisfied during this passed year with Djurgården, not just from a performance point of view, but also from the team’s vision of the world and social commitment, meddelar FXORO med anledning av förnyandet av kontraktet som huvudpartner för herr- och damlaget.
– The championship is going to start soon, we just have to wish FXORO and Djurgården another hundred years like this first one spent together, summerar FXORO.

Vi är oerhört stolta och glada över att FXORO väljer att utöka sitt samarbete med Djurgården Fotboll och det faktum att man ser den fantastiska potentialen som finns i damfotbollen i allmänhet och DIF Fotboll i synnerhet. 

Senaste nytt
Fler nyheter