Företag

Vår partner FXORO söker efter nya talanger

  • Företag
  • Partners
  • 12 nov 2023

Läs mer om en spännande möjlighet att bli en del av FXORO:s team.

Som ett av de bästa fotbollslagen i Sverige vet vi hur mycket ansträngning som krävs för att bygga ett sammansvetsat och vinnande lag. Djurgården Fotboll vill gärna dela med sig av den erfarenheten och stötta vår partner FXORO i sökandet efter motiverade och kompetenta personer som kan ansluta till deras team för en fantastisk arbetsupplevelse utomlands, på en solig medelhavsö.

Om vår partner FXORO

FXORO är ett online-handelsföretag som delar Djurgårdens passion för utmaningar och lagspel. Som en Account Representative för FXORO kommer du huvudsakligen att ansvara för att hantera förfrågningar relaterade till företagets produkter och tjänster inom den svenska marknaden och etablera en relation med kunder genom att tillgodose deras behov. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med en grupp talangfulla och motiverade personer som delar passionen för finansmarknaderna.

Djurgården Fotbolls partnerskap med FXORO är ett bevis på vårt åtagande att erbjuda våra supportrar den bästa möjliga upplevelsen. Med vårt samarbete kommer vi fortsätta att växa och lyckas som ett team, både på och utanför planen.

Tack för ditt fortsatta stöd, och vi ser fram emot att få dela vår resa med dig.
Klicka här för att ta reda på mer och skicka in ditt cv: https://fxoro.com/hiring/

Senaste nyheter

Relaterat