Företag

Tvåmålsseger i Kvicksund

  • Herrar
  • A-lag
  • 8 apr 1998

I en träningsmatch i Kvicksund utanför Esilstuna besegrade Djurgården IFK Eskilstuna med 2-0 (0-0) på onsdagskvällen.

Det mest anmärkningsvärda var den 18-årige DIF-debutanten Ryan Spencer från Tottenham som spelade den sista kvarten på innermittfältet.

– Ryans mamma är svensk och det är på den vägen han har kommit hit. Han har sökt sig till oss och bor nu hos släktingar i Sverige. Han ska även få visa upp sig mot IFK Västerås på måndag men än är det för tidigt att säga om han kan få en plats i truppen, säger Micke Andersson.

Spencer, som har tränat heltid med Tottenham i London under tre år och haft kontrakt under det senaste året, fick inte debutera i någon särskilt bra match. Djurgården gjorde en betydligt sämre match än mot Väsby i Svenska Cupen senast.

– Försvarsspelet får godkänt men vi hade ett för dåligt anfallspel och för låg kvalitet på passningsspelet. IFK Eskilstuna är ett stabilt och fysiskt starkt division II-lag men hade vi mött ett bättre lag hade vi fått problem, säger Micke.

Djurgårdens mål gjordes av Daniel Nannskog och den notoriske målskytten "Slangen" Langemar. Nu väntar ett träningspass på torsdagen och sedan några dagars påskledigt innan träningsmatchen mot IFK Västerås på måndag klockan 15.00.

Senaste nyheter

Relaterat